Frihet

Dåså! Då var sista jobb dagen avklarad! Den gick fint, fick en öl och lite gött tjöt med Chris, Nina och Johnny( mina kollegor alltså)  efteråt med. 
 
Men så satans gött att vara fri nu? Jag är redan lite lullig efter en snabb afterski på Hinterhag. Fint ska det va.
 
Ikväll blir det fest och jag behöver inte kasta in en enda männska! 
Men det har ändå varit ett oväntat najs jobb, efter omständigheterna iallafall. Fick dessutom frågan om jag ville jobba där nästa år mer, även om chefen hatar mig. Måste ha gjort ett ok jobb iaf. 
 
På onsdag ska jag antagligen åka hem, ska bara boka den där satans flygbiljetten  först. Det är både kul och inte. I början räknade jag ner och tiden gick som seg kola. Men nu har jag ändå träffat massa najs folk och det är ganska soft liv här ändå. Men det är nog för att det snart är över. 
 
Om jag ska göra en säsong nästa år ska jag definitivt vara här i december när det kör igång. Fast det är oxå najs att komma in lite efteråt och titta på alla intriger utifrån, för här har alla en "säsongs-partner" och det är inte alls smärtfritt ska ni veta. 
 
Jag har en lista med plus och minus som jag tänkte dra av här. 
Fast inte idag, jag måste packa, ska nämligen flytta ut ut mitt fin-fina rum och ner till chris och Co. det blir najs! 
 
Ha det fint alla, ses så himla snart! <3 
 

Sista motgången?

Hade en kanonvecka med Viktoria och Nibell förra veckan! Det blev några kanonrepor i offpisten i puder, lite redig afterski på Hinterhag och mys och sällskap. Jag saknar er fortfarande! 
 
Förra veckan tappade jag dessutom rösten nästan helt och hållet. Stod på jobbet och viskade till folk som gick förbi att dom skulle gå in på taverne. Det var dock inte enbart negativt, vissa gick in av medlidande, vissa gick in för att det lät "sexigt", vissa gick in för att dom inte hörde alls vad jag sa. 
Nu är den nästan tillbaka iaf, det är skönt. 
 
Idag åkte jag dock på en till rejäl törn. Jag fylle-köpte min ex-kollegas liftkort när han åkte, för 150 €. Tyvärr är han mörk och ganska stor, det stämde inte superbra på mig, så idag åkte jag fast så det skrek om det. "347 € inom en halvtimme, annars ringer vi polisen." Då är det tur att man har en fantastik vän, som löser en snabb överföring till kontot. 
 
Jag hade väl i och för sig kunnat räkna ut att det där skulle hända, men jag är ju ganska lätt övertalad när det gäller att spontanköpa saker. Speciellt på fyllan. Ingen hit. Jaja så är det. Hoppas inte chefen är allt för pissed of bara, dom har nämligen ringt honom med. 
 
Det är i stunder som dessa P3 dokumentär är perfekt att ta till, hur tungt är det egentligen att punga upp lite extra när man lyssnar på folk som pratar om tsunamin eller våldtäkter osv? 
 
Har iallafall bara tre dagar kvar att jobba! Så jävla skönt! Sen blir det ett par chill/festdagar innan jag åker tillbaka till Sverige. 
Kommer antagligen hem nästa onsdag, det ska bli fint som satan faktiskt! 
 

Swish! (Ljudet av en AK-11)

Satan vad seg jag är nu då! Det är helt enkelt lättare att uppdatera när saker och ting suger.

Så alltså livet är bra mycket bättre än sist jag uppdaterade!

Jag är frisk och kry (hmm, eller egentligen inte alltså, men det är inte för illa ändå.), har fått lön och träffat massa najs folk. Dessutom har jag ju fyllt år!

Det var en strålande dag! Först åkte jag lite i solen och sen blev det dunder afterski på Hinterhag med Chris och lee från jobbet och Jocke, Gustav bland annat. Dom hade bokat bord och bett bandet att sjunga för mig!
Så jävla fint! Jag blev helt rörd!
Sen var det ett jävla röj däruppe ett par timmar. Jag blåste 3.8 nånting på en alkomätare, Lee drog 0.9. Jag vet inte vad det innebär riktigt, men tydligen att jag var i gång iallafall.

Det var kanske inte ultimat att vara full på jobbet, men jag står ju utanför och kastar in folk, så jag klarade mig fint ändå.

Efter jobbet blev det efter fest hos chris och Co, tills kl 8 på morgonen. En kanonnatt med andra ord.

Har hunnit åka lite skidor med! Häromdagen med ett par danskar, Rasmus och Peter.
Jag mötte min överman på 11:an (alltså att köra rakt ner, utan att svänga så att spåren bildar en 11, det har varit lite utav mitt signum i backen), det var verkligen kul!

Jag har vart i kaprun igen och hälsat på bjoern, han hade fixat fin-tårta till mig!

Och idag kommer Viktoria och Nibell hit! Så jävla kul!
Och på onsdag är jag ledig!, woho! Första dagen på över en månad!

Ja, jag har inte mycket mer att säga! Dags att gå upp och starta dagen här!


RSS 2.0