Helgens aventyr

Hej hej alla!
 
Ursakta att jag inte har uppdaterat, jag har rakat surfa upp all min kredit pa ipaden, sa nu gar det inte att komma in pa internet fran den langre... Tack och lov funkar fortfarande facebook och Hayday (Malin, varfor lurade du ner mig i fordarvet pa det spelet?! Jag ar ju helt fast nu.).
 
Men jag gillar anda att jag maste skriva utan A,A och O. Med prickarna alltsa, det kanns lite mer pa exotiskt da.
 
Ah, jag maste beratta om helgen!
I fredags var det fest har pa skolan (verkligen som i lagstadiet, det fanns till och med discolampor!) Fast till har hade dom aven riktigt billig sprit, shots for 1 euro.
Det brukar ju inte alltid ga sa bra nar jag dricker sprit, sa jag sa bestamt nej forst. Men sen, nar jag hade fatt loften fran mina roommates att dom kommer slapa hem mig efterat, sa gick jag pa det med. Ganska moget anda?
Det var nice! Jagermeister till hoger och tequila till vanster. Och en och annan ol imellan saklart.
 
Sen drog vi vidare ut till en nattklubb och dar ville jag ju fortsatta shota, sa det gjorde vi.
Jag dackade inte utan var i fin form hela kvallen! Pa vag hem sen berattade jag allt man kan tanka sig for Erik och Ruth, for "Jag ar inte alls full! Det har kommer jag beratta aven i morgon!"
 
Dagen efter markte jag att jag ju kanske anda var lite full... Jag fick verkligen slapa mig upp vid 2 tiden, for att beratta samma som kvallen, sa att dom inte skulle tro att jag var sa full. Jag ar dock tveksam pa om jag lyckades overtyga dom, for jag sov till klockan 6 pa kvallen sen... "Saturday was a write off" - As my good friend Alex says.
 
Pa lordagkvallen softade jag, Tine och Alessandra ute i Rom med en pasta och vin. Jag sa till mig sjalv att jag inte skulle dricka, men som sagt "When in Rome..."
 
Pa sondagen var jag med Anna och Tine i Vatikanen, det var nice! Men sjukt lang ko! Vi vantade i tva timmar for att komma in, men det vi var forberedda med picknick i form av korv, ost och choklad, sa vi klarade oss!
 
Annars rullar livet pa har nere. Jag har skaffat gymkort, och fick da en personlig tranare pa kopet. Han tranar mig aven i italienska. Det ar trevligt! Alla ar valdigt hjalpsamma med pratande har, sa dom hjalper och rattar en nar man forsoker.
 
Har far ni en malande bild fran forfesten pa skolan.
En shot i varje hand och en ol i knat.
 
Jag ska forsoka uppdatera snart igen, tills dess, salute!

Ciao!

Vad roligt det ar att jag antligen har skaffat en blogg och den inte funkar!
Min respekt for bloggar vaxte just lite

Jag har  inte lyckas lagga upp nagra bilder eller skapa nagra inlagg annu, hoppas det gar nu i alla fall!
 
Nu sitter jag i skolan och skriver fran en dator, som antaligen ar fran samma period som datorerna vi hade pa Ucklumskolan for 1000 ar sedan. Men det har ju sin charm aven det!
 
Annars lever jag som i en film har nere! Det ar typ battre an jag hade forvantat mig!
 
Jag bor i en lagenhet tillsammans med tre andra. En colombiansk tjej, som bara pratar italienska och spanska. Henne ringde jag nag jag skulle komma och att forsta varandra gick sadar. Ni som gick med mig i skolan vet att spanska inte var min starkaste sida (Claudia, froken sa till mig efter ett halvar att citat: - Ingen ide att du kommer hit mer, du kommer anda aldrig fa mer an IG...)
Men som tur var bor det aven en svensk kille, Erik, dar. Han hjalpte mig tillratta. Och nu har aven en hollandsk tjej fran klassen flyttat in, Ruth. Det ar sjukt nice!
Vi brukar laga mat ihop som en liten familj.
 
Skolan ar kul ocksa! Vi far bara prata pa italienska, det ar lite kampigt, men vi lar oss mycket.
 
Det blir en del vin har nere. Och maten, pizza, pasta, glass, ost, sa javla gott! och korven! Glom for guds skull inte korven!
 Pa kvallarna strosar vi i bland runt i Rom, sjukt fint verkligen! Vi brukar ta ett glas vin, eller ja, vem forsoker jag lura? Det ar en flaska vi tar. "When in Rome..."
 
Har om kvallen var jag och Tine, en norsk tjej  som jag hanger mycket med, ute och stotte pa tva italienska guttar. Vi foljde med dom upp till lagenheten (oroa dig inte mamma, jag ar forsiktig och sa!) och den var sjukt nice! Vi satte uppe pa takterassen (bara det alltsa!) och drack vin och en av killarna spelade gitarr. 
Dagen efter var vi pa utflykt med skolan, vi var inte fullt sa pigga da.
 
Vi har aven hunnit aka till havet och bada, det ar for kallt for italiensare, men halla! Det ar ju som en fin svensk sommardag!
 
Det ar konstigt har, for italienarna tycker det ar jattekallt nu(?!) och gar runt i palsjackor och stovlar. Jag, som ju givetvis inte vill uppfattas som en turist, forsoker fa mina svettningar under kontroll i mina jeans och troja. Det blir en del tvatt sa att saga. ..
 
Jaja, nu ar det glasstime innan det blir vinprovning pa skolan!

Jag ska forsoka fa upp lite goa bilder sa smaning om med!

Buon pomeriggio!
/AK

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0