Sjuk och jävlig

Alltså inte för att vara gnällig eller så, men det flyter liksom inte på nuförtiden!  
 
Jag har blivit sjuk, rejält, typ dunderförkylning eller influensa (som alla andra visserligen, men ändå). Feber, snuvig som fan, hosta och halsont. Mitt ena öga har även svullnat upp typ, gissar på att det är fyllt med snor där bakom med. 
 
Gick hem från jobbet i förgår och har legat sen dess. Min kollega/granne kom upp med dunder-piller och te. Teet råkade jag spilla ut under en hostattack, över mig själv i sängen. Givetvis så att jag brände upp halva min kropp. 
Det färgade dessutom mitt täcke röd-lila. Men det gjorde inte så mycket, för jag drog av en sån supernysning (snor blandat med blod) lite innan, så teet hjälpte snarare och gjorde att det inte så ut som en scen direkt tagen ur CSI Miami längre. 
 
Eftersom min näsa rinner konstant så går det åt en hel del papper, det ledde till att mitt toapapper tog slut hastigt och lustigt, som tur är fick jag lära mig en regel "hälsa höger, torka vänster" så läget är under kontroll. 
 Jag har snutit mig i en av mina t-shirtar istället, jag är inte säker än, men det känns som att den åker i soporna sen. Inte för att jag brukar var superfräsh direkt, men det här är nog med på topp 5 listan över mina äckligaste stunder. Det säger en hel del.
 
Idag kände jag ändå att det var dags att släpa sig ner till Spar, och inhandla toapapper och nånting att äta, så jag skrapade ihop mina slantar (ca 5 €, mestadels i 5,10 och 20 cent). Väl i kassan med papper och riskakor, tror ni inte på fan att jag blir nekad?! Jag får alltså inte betala med mina pengar, fast jag har mer än tillräckligt! Vad fan?! 
Jag kan köpa att man kanske inte kan betala 50€ med 10 centare, men det kostade ju för fan 4,75! 
Men nej, "gå till bankomaten" fick jag höra istället. Jaha och vad hjälper det då? 
 
Orkade inte bråka mer så jag gick ner till en allmän toa i liftarna och fyllde jackfickorna med så mycket dasspapper jag kunde. Där fick du så du teg, kärringjävel. 
Fortfarande ingen mat dock. Ska försöka ta mig ner till jobbet vid middagstid och få lite käk. 
Dum som jag var sa jag att jag klarar mig fint till världens sötast kille på jobbet, han var så orolig att jag inte skulle äta ordentligt och frågade om jag behöver något. "Nä, tack snälla, men det är lugnt, jag överlever". För fan AK! "Ja, tack, lite käk, varmt te och en värktablett hade vart fint". Vad försöker jag med? Spela nån slags martyr? Det är ju inte ens nån som kan se och tycka synd om mig, så jag vinner ju ingenting på det. Nästa gång ska jag garanterat säga ja, han vill ju ändå hjälpa!
 
Annars har denna veckan vart go! Det är ett asgött gäng med skåningar här som förgyller mina arbetskvällar och jag har hittat "Schulman show" ett webb-program som jag faktiskt kan kolla på. Det är en typ av talkshow med kända gäster osv. Väldigt trevligt! 
 
Det mesta annat är nämligen spärrat här i Österrike. Netflix, svtplay, alla andra play, streama funkar inte heller. Det är ju lite trist får jag säga. 
 
Sen har jag sett bilder på min systerson! Så satans söt! Jag kan inte bärga mig tills jag får hålla honom! 
 

Kommentarer
Postat av: Pelle

Men alltså... 5 euro? Är det så överdrivet mycket cash att betala i småmynt? Wtf?!

2013-02-23 @ 23:23:06
URL: http://pellespersonliga.blogg.se/
Postat av: Mammi

Lilleman hälsar genom mormor att han längtar efter dig också! Kram

2013-02-24 @ 19:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0